| Welcome |
|
|
Welcome to FCArsenalcz.com.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! |
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lach36

Založen: 15.3.2008 Příspěvky: 2 Bydliště: Fly Emirates Stadium
|
Zaslal: po duben 21, 2008 1:58 pm Předmět: A co třeba životopis hráče ??? |
|
|
| Mě prostě napadlo, že by se mohl napsat životopis všech hráčů této sezóny, prostě nějaký textík a fotky......bych to klidně sepsal......co vy na to???
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hans
|
Zaslal: po duben 21, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Určitě by se to hodilo, pokud to bude kvalitní a nepřeplácaný.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tommy

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 10:29 am Předmět: Dobrý nápad! |
|
|
Jo ten životopis by byl dobrý. Já životopis některých hráčů neznám takže by to bylo supr.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fantomas
|
Zaslal: po květen 05, 2008 7:47 pm Předmět: Re: A co třeba životopis hráče ??? |
|
|
| Lach36 napsal: |
| Mě prostě napadlo, že by se mohl napsat životopis všech hráčů této sezóny, prostě nějaký textík a fotky......bych to klidně sepsal......co vy na to??? |
Tady je právě lepší psát jen o legendách, ti co hrají teď za Arsenal toho ještě moc nezažili nebylo by moc o čem psát
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
 Community Chest
|